Na Kavian Mirzaei neemt Fay Oberdorf het stokje over en zal zij de expositiemuur van Maxi Radio organiseren. Deze maand bijt ze de spits af met schilder Menno Pasveer. Zijn werk is nog een hele maand te bewonderen aan de muur!

Menno is student aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst in Den Haag en zit in zijn laatste jaar van de schilder afdeling. In deze podcast spreken Menno en Fay elkaar over de vier werken die momenteel te zien zijn aan de expositiemuur en bespreken de overeenkomsten tussen Menno’s hele diverse werken, reclamefolders en pasta met saus! In Menno’s werk gaat het om abstractie, figuratie en de spanning die zich daartussen vervult. Dit uit zich in een serie kleurrijke expressieve doeken, soms volledig abstract en op andere momenten weergeeft het deel van zijn dagelijks leven. Menno’s werken zijn nog de hele maand te bekijken, komt dat zien!

Op de hoogte blijven? Bekijk Menno’s werk op zijn zijn website http://mennopasveer.kabkfinearts.nl of volg @mennopasveer op instagram.

leidsCement

leidsCement

leidsCement is een nieuw online makersplatform voor nieuws, projecten en events voor de Leidse culturele sector.

Andere berichten

Anne van den Dool
oktober 31, 2022
Anne van den Dool
september 19, 2022
Anne van den Dool
augustus 10, 2022