Cultuur online op De Leidse Burcht! Dit is hét nieuwe platform voor cultuur in de komende maanden. Een digitaal en interactief podium van en voor Leiden, waar we elkaar ontmoeten en genieten van allerlei programma’s. Vanuit huis drink je bijvoorbeeld een virtueel biertje in je lievelingskroeg, woon je een concert of voorstelling bij, ben je met vrienden in een escape room, volg je een college of workshop, ga je naar een expositie, feest, of yogasessie. Noem maar op. Je kan en mag zelf nog veel meer bedenken. Maar…. dat aanbod mag nog groter. Doe mee en deel jouw werk ook op De Leidse Burcht!

De Leidse Burcht is een initiatief van Doorgedraaid, Beeldr, Little Red Flame en Wibar. Samen met Gemeente Leiden, Leids Stimuleringsfonds, Cultuurfonds Leiden, Centrummanagement Leiden, Leiden Marketing en verschillende andere sponsoren realiseerden zij de digitale infrastructuur. De samenwerkingspartijen bieden de ondernemende stad mogelijkheden digitaal te programmeren.

Qua programmering zijn er verschillende mogelijkheden:

  • Een (zelf opgenomen) live-event aanbieden.
  • Een filmpje live laten gaan.
  • Een evenement live streamen vanuit de Studio’s van de Wibar. Die studio’s zijn aangekleed naar de stijl van het evenement / meerdere camera’s / live regie / een livechat mogelijkheid en meer.
  • En het kan ook nóg groter met meerdere studio’s een heel event, met meerdere activiteiten tegelijk.

Meer informatie? Kijk hier! Vragen over de kosten en eventuele financiële tegemoetkomingen kun je stellen via info@deleidseburcht.nl.

leidsCement

leidsCement

leidsCement is een nieuw online makersplatform voor nieuws, projecten en events voor de Leidse culturele sector.

Andere berichten

Anne van den Dool
oktober 31, 2022
Anne van den Dool
september 19, 2022
Anne van den Dool
augustus 10, 2022