leidsCement is de online plek waar cultuurmakers en -instellingen samenkomen. Maak jij cultuur in Leiden en/of ben je verbonden aan een culturele organisatie? Meld je dan aan voor ons netwerk!

Ons netwerk bevindt zich binnen The Huddle, een programma dat uiterlijk gezien een beetje lijkt op Facebook. Je maakt een profiel aan en bent meteen lid van onze Huddle. Je kunt bericht plaatsen, de profielen van anderen bekijken en zo verbindingen leggen. Een profiel aanmaken doe je hier.

Aan de slag

Als je eenmaal lid bent, kun je direct aan de slag. Richt je profiel in met zoveel mogelijk info en foto’s en plaats hier een berichtje om jezelf te introduceren. Een nieuwsbericht delen kan hier, een oproep plaatsen kan op het Prikbord.

Groepen

Om te zorgen dat je in contact komt met mensen in jouw discipline hebben we een aantal groepen opgericht. Binnen deze groepen kun je specifieke oproepen doen die binnen dit gebied vallen en kun je contact leggen met ‘collega’.s’ Lid worden van meerdere groepen kan natuurlijk ook. Is er een groep die je mist? Die kun je zelf aanmaken!

Support

Is er iets onduidelijk? Hapert er iets aan je profiel? Mis je een functie? Je kunt bij technische vragen altijd contact opnemen met de support van The Huddle. Met inhoudelijke vragen kun je altijd mailen naar info@leidscement.nl of een berichtje sturen aan eindredacteur Sophie. Huddle op je smartphone? Download de app!

Zeg het voort!

Het doel van leidsCement is een groot netwerk te vormen waarop culturele Leidenaren elkaar vinden en waardoor de sector als geheel versterkt wordt. Daarvoor is een levendig netwerk nodig en dat kunnen we alleen bewerkstelligen met jouw hulp. Deel ons netwerk met het jouwe en deel dus vooral dit bericht. Zo breiden we uit en kunnen we elkaar steeds beter vinden.

We horen heel graag suggesties en spreken jullie op The Huddle!

Sophie Jansen

Sophie Jansen

Andere berichten

Anne van den Dool
oktober 31, 2022
Anne van den Dool
september 19, 2022
Anne van den Dool
augustus 10, 2022