Het zijn gekke tijden. Het ene moment begin je een gloednieuw cultureel platform, slechts enkele weken later zorgen de maatregelen tegen het coronavirus voor sluitingen, uitstellingen en annuleringen in de cultuurwereld. Verstanding, want op dit moment zijn gezondheid en veiligheid van het grootste belang. Maar… wij staan niet stil. Want cultuur staat niet stil, dat hou je niet tegen.

Ook in deze roerige tijden is leidsCement er voor de cultuursector van Leiden en omgeving – en daarbuiten. We houden bij welke online initiatieven er worden georganiseerd om cultuur levend te houden. Online lezingen en concerten, de beste podcasts en het beste kijkmateriaal… en misschien zetten we zelf ook nog wel iets op poten. We horen via info@leidscement.nl graag jullie tips en ideeën!

En we staan ook stil bij de moeilijke zaken in deze periode. Voor zelfstandigen bijvoorbeeld, die door de vele stilleggingen werk en daarmee inkomen mislopen. En voor de kleine podia en andere instellingen die zonder inkomen niet lang kunnen blijven bestaan. Updates uit de sector lees je dagelijks op ons Prikbord. Ondervang jij als zelfstandige in de culturele sector negatieve gevolgen van de huidige situatie? Meld het bij de Kunstenbond, zij werken hard om de situatie in kaart te brengen.

Dus: stay tuned! Wij houden jullie op de hoogte, hopen jullie te vermaken en we gaan helemaal nergens heen. En jullie hopelijk ook niet. We spreken elkaar!

Draag bij aan leidsCement en houd de Leidse cultuursector draaiende! Wij staan open voor al jullie ideeën, suggesties en initiatieven. Je bereikt ons via info@leidscement.nl of door een bericht te sturen op Instagram of Facebook.

leidsCement

leidsCement

leidsCement is een nieuw online makersplatform voor nieuws, projecten en events voor de Leidse culturele sector.

Andere berichten

Anne van den Dool
oktober 31, 2022
Anne van den Dool
september 19, 2022
Anne van den Dool
augustus 10, 2022