Culthelden-logo bewerkt

Leiden is live: cultuur is niet te stoppen!

over ons

Door de Coronacrisis zijn we allen in onbekend vaarwater gekomen. De cultuursector is hard geraakt en er zullen voorlopig geen evenementen plaatsvinden. We kunnen dan tijdelijk niet samenkomen in de concertzaal, galerie of het café maar dat betekent niet dat de Leidse cultuur stilzit. Wij willen het tij keren door Leidse performers en culturele instellingen samen te laten komen en live programma’s te streamen. Op deze manier hebben we toch toegang tot het werk van allerlei geweldige Leidse musici, kunstenaars en andere makers en kunnen we hen ondersteunen in deze uitdagende tijd.

Onder de naam Culthelden willen wij een platform bieden aan Leidse makers die onze stad zo verrijken. Kijk live naar programma’s opgenomen op verschillende locaties in Leiden of luister deze later terug. Wie weet ontdek je wel nieuw lokaal talent!

Uiteraard staan gezondheid en veiligheid bovenaan de agenda. Wij leven de RIVM-regels na en zorgen dat er zich niet meer dan 3 mensen tegelijk in dezelfde ruimte bevinden. leidsCement is niet verantwoordelijk voor de manier waarop podia werken en opnames maken.

donaties

Draag bij aan CultHelden en help Leidse Cultuur in een moeilijke tijd! Met jouw bijdrage houden we we CultHelden draaiende en betalen we de artiesten die bij ons optreden. Wees een CultHeld, doneer! De opbrengsten zorgen dat CultHelden draaiende blijft, komen ten behoeve aan de artiesten en dragen bij aan een goed doel dat de Leidse tijden van corona draaglijker maakt. 

agenda logo
Geen evenementen gevonden!
schouwburg leiden
logo cultuurpartners
partners worden