Zomer 2020 wordt toch nog cultureel

De straat op!

Cultuur gaat de straat op deze zomer! Dat het publiek niet naar cultuur kan komen, betekent zeker niet dat de zomer saai wordt. Cultuurfonds Leiden, leidsCement en Gemeente Leiden presenteren De Straat Op! Deze zomer brengen wij kunst en cultuur naar alle wijken en buurten van Leiden, om mooie dingen te brengen naar mensen die momenteel nauwelijks van kunst en cultuur kunnen genieten. Weten waar en wanneer je kunst op straat beleeft? Bekijk hieronder de kaart.

Veiligheid

Natuurlijk is veilig en gezond blijven deze zomer het allerbelangrijkst. Alle intitiatieven van De Straat Op! zijn geschikt voor een publiek dat 1,5 meter afstand houdt en vinden plaats in de buitenlucht. Houd afstand van anderen, let goed op je eigen gezondheid en geniet op straat van de culturele zomer.

Deel cultuur!

Doe jij mee? Deel je foto’s van De Staat Op! met hashtag #destraatop en tag @leidscement.

Cultuurmakers

Heb je zelf een initiatief en wil je meedoen met De Straat Op? Zo dien je jouw idee in:

1. Had je dat nog niet gedaan? Meld je dan aan als maker of instelling op leidsCement.nl

2. Laat op een A4-tje weten wat je van plan bent en hoeveel uur en hoeveel keer je met hoeveel mensen iets gaat doen, en waar en voor wie. Diversiteit en toegankelijkheid voor iedereen zijn fijn, de mogelijkheid tot afstand houden heel belangrijk. Mail jouw voorstel naar info@leidscement.nl.

3. leidsCement neemt contact met je op om je idee en de financiële mogelijkheden te bespreken en kent eventueel een vergoeding toe.

4. Doe je ding!

Geen evenementen gevonden!