CultHelden x Wibar: Kraak & Smaak (live-stream)

Blijf lekker thuis, cultuur gaat door! Vanaf vrijdag 27 maart presenteert CultHelden live Leidse cultuur in tijden van corona. Om 20:00u gaan we op www.culthelden.com los met live DJ sets van Kraak & Smaak in de Wibar!
Het Leidse producers, dj- en live trio Kraak & Smaak, bestaande uit Oscar de jong, Wim Plug en Mark Kneppers, timmert al geruime tijd aan de nationale en internationale weg van de elektronische muziek. Hun originele, eclectische mix van disco, funk, downtempo, elektronica, house, pop, maar ook live instrumenten en vele vocale gastbijdragen uit binnen- en buitenland, hebben K&S door de loop der tijd heel wat faam en respect opgeleverd, niet in het minst door hun internationale hit single ‘Squeeze Me’. Inmiddels zijn ze met hun dj sets en live band de hele wereld over geweest, van clubs in Colombia tot China en van festivals in hartje Rusland en Australië tot aan het Amerikaanse Californië. Glastonbury, Exit, Pinkpop, Lowlands, Coachella, Sziget… You name it en ze stonden er.
Oscar de Jong is het muzikale brein achter de act, altijd te vinden, diep in de K&S studio wanneer er niet met de band opgetreden hoeft te worden. Mark Kneppers is de main dj van het trio en bestiert daarnaast enkele van de grootste en bekendste platenwinkels, zoals 33/45 Vinyl Records van Nederland. Wim Plug ten slotte, ook lid van de live band en actief als K&S DJ, runt ook het platenlabel van de heren, Boogie Angst, waarop men niet alleen hun eigen muziek op uitbrengen, maar ook dat van andere opkomende Nederlandse en internationale elektronische- en dance acts. Al deze individuele ingrediënten bijelkar genomen geven K&S haar unieke smaak, afgelopen jaar culminerend in al weer het zesde album ‘Pleasure Centre’.
Meemaken? Het kan vanuit je luie stoel, je bed, van achter je keukentafel of vanaf je persoonlijke dansvloer. Meer programmering voor CultHelden volgt snel!
➤ Wanneer? Vrijdag 28 maart
➤ Hoe laat? Vanaf 8 uur!
➤ Waar? Op je beeldscherm live vanuit de Wibar
➤ Wie? De Leidse helden Kraak & Smaak
CultHelden:
Onder de naam Culthelden willen wij een platform bieden aan Leidse makers die onze stad zo verrijken. Kijk live naar programma’s opgenomen op verschillende locaties in Leiden of luister deze later terug. Wie weet ontdek je wel nieuw lokaal talent! Uiteraard staan gezondheid en veiligheid bovenaan de agenda en houden we alle maatregelen in acht

Datum

mrt 27 2020
Expired!

Tijd

8:00 pm - 12:00 am
Categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.