KNST Hardt

Lieve mensen,
Na 15 jaar grote locatie voorstellingen met Hardt onder mijn regie wilde ik graag jonge regisseurs de kans geven een voostelling te maken. Dat bleek in de praktijk een te grote druk voor deze jonge mensen, hun leven veranderde te snel en te vaak.  Zo is, min of meer uit nood, een heel erg mooi idee ontstaan. In plaats van één maker met een groot ding werd het veel makers met iets kleins. Zo is KNST Hardt ontstaan, een avontuur langs performances, dans, zang, projectie en beeldende kunst. Er is gebeurd wat ik hoopte, de makers inspireerde elkaar en laten hun werk in elkaar overlopen. Het publiek loopt door de prachtige ruimte van de oude fabriek op het papegaaisbolwerk, met een koptelefoon op het hoofd, een soundscape leidt ze langs de onderdelen. Het overkoepelende thema is “Verborgen gevoelns”.
Ook de crew bestaat uit jongeren, ze studeren podium en studiotechniek en zetten samen met mij alles op. Heel erg spannend!! Ik hoop heel erg dat jullie komen kijken naar dit nieuwe concept, ze hebben veel publiek verdiend 🙂 .
Er zijn twee shifts per avond, en bij de gezellige bar met banken kan je van tevoren en achteraf een drankje doen. Tot dan!!!!
Vrijdag 6 mei 20.00 en 22.00 uur
zaterdag 7 mei 20.00 en 22.00 uur
reserveren: www.theatergroephardt.nl
Papegaaisbolwerk 20 Leiden
Groeten Katelijn Udo de Haes

Datum

mei 06 - 07 2022
Expired!

Tijd

8:00 pm - 10:00 pm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.