Live tekensessie met Tim Juffermans

Gezichten tekenen is één van de leukste vormen van illustreren dat er is. Maar makkelijk is het niet. Denk aan de afstand tussen de ogen, de emotie in het gezicht, de schaduw bij neus en lippen. Prof-illustrator Tim Juffermans van Studio 071 gaat jullie via Storezender de kneepjes van zijn vak leren.

Tim Juffermans is geen onbekende in ondernemend Leiden en omstreken. Een blik op zijn website en je ziet waarom – want wie zou niet zo’n waanzinigge illustratie aan zijn of haar merk willen koppelen? Zo werkte hij onder meer in opdracht van partijen als de 3 Oktober vereniging, Bever, VT Wonen en de Universiteit van Leiden. Gewoon ouderwets tekenen met potlood en gum blijft toch wel zijn grote passie, vandaar dat hij zijn vaardigheden graag met de kijkers van Storezender wil delen.

Meedoen is helemaal gratis! Houdt deze pagina in de gaten voor instructies over hoe je je kunt aanmelden.

Je hebt alleen papier, een potlood en een gum nodig om deel te nemen. Wil je de instructies van Tim tot in de kleinste details kunnen volgen? Zorg dan dan je in het bezit bent van een H-. 2B- en 4B-potlood. En heb je een vraag? Ook die worden tijdens de workshop beantwoord!

Dit event is live te volgen via www.storezender.nl.

Over Tim

Tim Juffermans is beeldend kunstenaar, ontwerper en eigenaar van Studio 071. In 2008 studeerde hij af aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam in de richting illustratie. Een jaar later in 2009 starte hij Studio 071 en sinds dien werkt hij als freelance ontwerper. Solo of samen met andere bedrijven werkte hij aan projecten voor H&M, Lipton Ice, Q-Dance, Extrema, Bever sports, VT wonen: Weer verlieft op je huis (SBS6), EO, LUMC, Rene Oskam, Doorgedraaid, de Collectie, De Buurt en nog veeeeeel meer.

Naast ontwerper werkt hij als onafhankelijk beeldend kunstenaar en maakt hij surrealistische schilderijen en tekeningen. Met dit werk creëert een eigen wereld met een post-apocalyptische toekomstvisie. Hij verbeeldt biotopen waarin de natuur zich heeft toegeëigend wat de mens heeft geproduceerd. Hierdoor zijn er in zijn werk nieuwe surreële levensvormen ontstaan. De mens is naar de achtergrond verdwenen, of zelfs uitgestorven, maar de sporen die de mensheid heeft achtergelaten zijn een integraal deel geworden van het landschap.

Tim wordt geïnspireerd door (boek) illustraties, typografisch en grafisch ontwerp, comics, tattoo’s, David Attenborough en nog veel meer. Hij heeft een Studio op de Haagweg 4 (E7).

Datum

mei 28 2020
Expired!

Tijd

8:00 pm - 9:00 pm
Categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.