OpenluchtHotel aan de Rijn

Het OpenluchtHotel is al tien jaar een uniek evenement voor een breed publiek uit alle lagen van de samenleving. Dat doen we met speciale aandacht voor maatschappij, kunst, vormgeving en natuur. Dit jubileumjaar vieren wij dit extra feestelijk met als thema Vrijheid: de Kunst van het Vieren.
De burcht van Leiden wordt tijdens het van RIJN FESTIVAL voor drie nachten omgetoverd tot één groot OpenluchtHotel. De monumentale burcht ligt als een parel verscholen tussen de Oude en Nieuwe Rijn en vormt een oase van rust in het centrum van de stad. Op deze dagen vormt het ook het kloppend hart van het OpenluchtHotel waar in een sfeervolle ambiance culturele en romantische ontmoetingen plaats kunnen vinden. Het avondprogramma verschilt per avond, maar staat altijd garant voor een wonderlijke mix van poëzie, muziek, dans en mindfulness. Zie ook: Poëzienacht en Burcht Silentium.
U kunt als avontuurlijke hotelgast slapen in een unieke, door een kunstenaar ontworpen openlucht hotelkamer die zich in of rondom de burcht bevindt. Een bijzondere ervaring waarbij u de nacht onder de Leidse sterrenhemel doorbrengt en er in de ochtend een heerlijk ontbijt voor u klaarstaat.

Datum

sep 11 - 14 2020
Expired!
Categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.