Sanne Huisman en stadsdichter Marianne van Velzen

Aanstaande donderdag om 20:00 is het weer tijd voor een optreden in de Hooglandse Kerk! Begin dit jaar stond Sanne Huisman nog the schitteren bij The Voice Of Holland en haalde ze halve finales! Dit keer treed ze op samen met David van den Beld en draagt onze stadsdichter Marianne van Velzen een paar mooie gedichten voor!

Sanne Huisman en David van den Beld, een muzikaal duo dat twee jaar geleden is ontstaan in Leiden. Na een spontane ontmoeting ontstond een vriendschap en een muzikale klik. De twee maken songs met pop, jazz en soul invloeden.
Hun eerste single verwachten ze binnenkort uit te brengen.

De 24 jarige Sanne is geboren en getogen in Leiden en is al haar hele leven bezig met muziek. Twee jaar geleden is ze afgestudeerd van de Herman Brood academie met het vak zang/muzikant en is ze daarna in de muziekbranche beland in verschillende hoeken. Zo treedt ze graag op, schrijft ze eigen songs, is ze vaak in de studio te vinden om te songwriten voor Talpa BMG, heeft ze meegedaan aan het laatste seizoen van TVOH (waarin ze tot de halve finale kwam) en brengt ze tegenwoordig samen met David serenades aan huis om de Corona tijd iets dragelijker te maken.

De 24 jarige David is een gitarist in hart en nieren en speelt al van jongs af aan muziek. Sinds een aantal jaar speelt hij bij de Reggae band ‘The Destructive Pinquins’. De band heeft in 2019 meegedaan aan Popronde en heeft in de afgelopen jaren op veel verschillende plekken mogen spelen. In het dagelijks leven is David als fysioloog, maar daarbuiten draait het leven voornamelijk om muziek en songwriten.

De twee zijn hard bezig met het schrijven van nieuwe nummers en kunnen niet wachten om weer te mogen spelen op evenementen in de toekomst!

Datum

jun 04 2020
Expired!

Tijd

8:00 pm - 9:00 pm
Categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.