Willow Mae

Tuinconcerten Willow Mae

Op 3, 4 en 5 september geeft Willow Mae een serie knusse Tuinconcerten in Leiden Centrum. De Leidse zangeres zal in een akoestische setting live muziek spelen van haar album ‘Song of Songs’en je meenemen op een reis en een zoektocht naar intimiteit, passie en extase.

Verwacht een corona-proof evenement waar je begint met een hapje eten, waarna je een route loopt naar je gereserveerde plek in een prachtige tuin en gaat kijken, luisteren en beleven. Het wordt een intiem en exclusief feestje waarvoor een beperkt aantal kaarten beschikbaar is.

Willow Mae neemt je met haar ruw-romantische popliedjes mee in het mysterie van de liefde. De hete adem van passie raakt de koude lucht van verkilde liefde met onweer als gevolg. Net als de liefde, zijn de twaalf liedjes op debuutalbum ‘Song of Songs’ kleurrijk, veelzijdig, onstuimig, onvoorspelbaar en onverzadigbaar.

 

De concerten vinden plaats op donderdag 3*, vrijdag 4 en zaterdag 5 september

18.00 uur aanvang diner + welkomstdrankje
20.00 uur aanvang concert

Toegangsprijs concert & diner: € 37,50
Toegangsprijs concert: € 17,50

Tickets vind je hier.

Adres: Restaurant Holle Bolle Gijs, Korte Mare 34, 2312 NN Leiden

 

*Op donderdag 3 september staat er ook Engelse spoken word op het programma. Deze avond is mede daardoor ook geschikt voor bijvoorbeeld expats.

Datum

sep 03 2020
Expired!

Tijd

8:00 pm - 10:00 pm
Categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.