Heb of ken jij een kind dat het liefst staat te dansen, zingen en/of acteren? Dat de hele dag door verhaaltjes bedenkt of op het podium zou willen schitteren? Dan ben je bij het Jeugdtheaterhuis in Leiden aan het juiste adres. Geef je kind op voor het nieuwe blok of kom eerst naar de proefles Musical-Theater van het Jeugdtheaterhuis woensdagmiddag 9 februari in de Pacellischool.

Er begint binnenkort weer een nieuw blok van 10 musical- en theaterlessen voor kinderen van 4 t/m 6 jaar (uit groep 1 t/m 3). Hét moment dus om je kind op te geven. Vertel het ook aan vriendjes en vriendinnetjes en neem ze mee. De lessen van het JTH zijn namelijk goed voor het kweken van zelfvertrouwen en communicatieve vaardigheden, maar staan bovenal garant voor heel veel plezier! Eerst even proberen? Dat kan: kom vrijblijvend naar de eerste les! De nieuwe reeks begint woensdag 9 februari.

Ga naar www.jeugdtheaterhuis.nl en meld je kind aan voor de eerste les!

Waar? Pacellischool, Damlaan 22, Leiden
Wanneer? Woensdag 9 februari 2022, 13.45 – 14.30 uur

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.


Over Jeugdtheaterhuis
De missie van het Jeugdtheaterhuis is om kinderen en jongeren te stimuleren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken. De centrale organisatie van het Jeugdtheaterhuis is gevestigd in Cultuurhuis Garenspinnerij te Gouda. Van daaruit worden activiteiten verzonnen, ontwikkeld en uitgevoerd in Gouda, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Krimpenerwaard, Leiden en Maassluis.

Elly Jousma

Elly Jousma

Andere berichten

Anne van den Dool
oktober 31, 2022
Anne van den Dool
september 19, 2022
Anne van den Dool
augustus 10, 2022