Vanaf 10 juni gaan de deuren van Theater Ins Blau weer open! Vol trots kunnen we vertellen dat we de komende tijd weer een aantal mooie voorstellingen voor jullie in petto hebben! De eerste twee voorstellingen die we aankondigen zijn onze eigen productie De Wonderbaarlijke Wereld van Boudewijn Büch en het bijzondere Breathing Piece.

Op 10,11 en 12 juni starten we met de Try-Outs van De Wonderbaarlijke Wereld van Boudewijn Büch. Geschreven door Leidenaar Kevin Jolly en in de hoofdrol Dick van den Toorn. In deze voorstelling keert de spraakmakende schrijver en tv-presentator 17 jaar na zijn dood terug om op bevlogen wijze te vertellen over zijn liefde voor kunst, literatuur en popmuziek. Zijn leven is één grote aaneenschakeling van onvoorstelbare verhalen, die te mooi lijken om waar te zijn – en dat is misschien ook wel zo. 

Op 26 juni zal de performatieve sound-compositie Breathing Piece van Maarten Heijnens en Anthony van Gog te zien zijn. De werking van emoties – binnen de kaders van het theater en muziek – worden op een ongebruikelijke en radicale manier benaderd, verbonden en blootgelegd. Een vernieuwende overdrachtsvorm wordt hierbij voorgesteld vanuit de combinatie van muzikaliteit en theatraliteit. 

Uiteraard hebben wij maatregelen getroffen aan de hand van de RIVM richtlijnen. Samen zorgen we ervoor dat een avond naar het theater op een veilige en prettige manier kan plaatsvinden.

Voor meer informatie en tickets voor de voorstellingen ga je naar onze website www.theaterinsblau.nl

Hou onze site ook in de gaten voor aanvullingen op het zomerprogramma.

Samen vieren we de Zomer Ins Blau!

leidsCement

leidsCement

leidsCement is een nieuw online makersplatform voor nieuws, projecten en events voor de Leidse culturele sector.

Andere berichten

Anne van den Dool
oktober 31, 2022
Anne van den Dool
september 19, 2022
Anne van den Dool
augustus 10, 2022