Hey!

Ben je actief in de creatieve sector en wil je op deze website als instelling vermeld staan? Voeg hieronder je profiel toe.
Elke instelling die in en/of rond Leiden werkzaam is in de culturele sector kan zich aanmelden. De enige voorwaarden zijn dat je als instelling bijdraagt aan het Leidse cultuurlandschap en dat je momenteel actief bent. Na het invullen kijken wij of je voldoet aan de voorwaarden en zetten wij je profiel zo snel mogelijk online.
Vragen? Stel ze via info@leidscement.nl

Aanmelden als instelling

Vul hieronder al je gegevens in. Heb je al een account?  Inloggen
E-mail (bevestiging)
Naam instelling
Korte omschrijving (max. 10 woorden)
Telefoon
Adres
Je locatie
Website

Over

Vul hieronder je profiel in. Vertel iets uitgebreider over je instelling, over wat je doet, welke culturele activiteiten je aanbiedt en nog meer leuke details over jezelf (max 400 woorden).

Beschrijving

Discliplines

Onder welke disciplines valt jou instelling? Maak hieronder een selectie, je kunt meerdere disciplines aanklikken.

Disciplines

Locatie

Overzichtskaart

Tik hieronder je adres in of 'sleep' de rode pointer in het kaartje naar de locatie die je wilt tonen.

Foto's

Foto's

Je kunt hier een foto van jezelf uploaden, een uitgelichte afbeelding die helemaal bovenin de pagina en op het makeroverzicht komt te staan en een fotogalerij van je werk. (Je kunt alleen jpg en png afbeeldingen uploaden, niet meer dan 1 MB per foto). Als je met de muis op de uitroeptekens gaat staan, zie je meer details.

Extra foto's toevoegen

Social media

Social media

Ben je actief op social media? Je kunt je Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin invullen.

Tot slot...

Nog even geduld...

Verstuur je gegevens door op onderstaande button te klikken. Daarna kijken we of je voldoet aan de criteria om op genomen te worden in onze lijst met makers.
Uiteraard krijg je daarvan bericht. Nog even geduld dus en we zullen binnen enkele dagen reageren. We gaan ervan uit dat je bij versturen van je gegevens akkoord gaat met onze privacy verklaring