Hé, creatieveling!

Ben je professioneel actief in de creatieve sector en wil je op deze website als maker vermeld staan? Voeg hieronder je profiel toe.
Iedereen die in en/of rond Leiden werkzaam is in de culturele sector kan zich aanmelden. De enige voorwaarden zijn dat je als professional bijdraagt aan het Leidse cultuurlandschap en dat je momenteel actief bent. Na het invullen kijken wij of je voldoet aan de voorwaarden en zetten wij je profiel zo snel mogelijk online.
Vragen? Stel ze via info@leidscement.nl

Aanmelden als maker

Vul hieronder al je gegevens in. Heb je al een account?  Inloggen
E-mail (bevestiging)
Voor en Achternaam
Beroep of functie
Telefoon
Je locatie
Opleiding
Website

Over mijn werk

Vul hieronder je profiel in. Vertel iets over jezelf, over wat voor werk je doet, welke culturele activiteiten je onderneemt, hoe je wilt samenwerken met anderen en nog meer leuke details over jezelf (max 400 woorden).

Tip: de eerste 10 woorden van je profiel zijn te zien op de overzichtspagina. Maak daar dus iets moois van!

Beschrijving

Discliplines

Wat zijn je kwaliteiten, welke disciplines beheers je? Vul hieronder een selectie in (meerdere keuzes mogelijk)

Disciplines

Locatie

Overzichtskaart

Tik hieronder je adres in of 'sleep' de rode pointer in het kaartje naar de locatie die je wilt tonen.

Foto's

Foto's

Je kunt hier een foto van jezelf uploaden, een uitgelichte afbeelding die helemaal bovenin de pagina en op het makeroverzicht komt te staan en een fotogalerij van je werk. (Je kunt alleen jpg en png afbeeldingen uploaden, niet meer dan 1 MB per foto). Als je met de muis op de uitroeptekens gaat staan, zie je meer details.

Extra foto's toevoegen

Social media

Social media

Ben je actief op social media? Je kunt je Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin invullen.

Tot slot...

Nog even geduld...

Verstuur je gegevens door op onderstaande button te klikken. Daarna kijken we of je voldoet aan de criteria om op genomen te worden in onze lijst met makers.
Uiteraard krijg je daarvan bericht. Nog even geduld dus en we zullen binnen enkele dagen reageren. We gaan ervan uit dat je bij versturen van je gegevens akkoord gaat met onze privacy verklaring